top of page

SCHOONHEIDSSALON

Post stemt de behandelingen af op de conditie van jouw huid. Omdat de conditie van jouw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij een brede keuze uit behandelingen, arrangementen en verzorgingsproducten.

Bij Post kun je ook heerlijk ontspannen tijdens een traditionele lichaamsmassage of diverse manicure en pedicure behandelingen.

 

Patricia en Kim verwelkomen je bij Post Schoonheid graag om de behandelingen te laten beleven.

“Schoonheid begint op het moment dat je kiest jezelf te zijn ”

MEDEX

35 jaar geleden werd Medex gesticht als farmaceutisch bedrijf. Door researchuitkomsten werden de huidverbeterende preparaten steeds belangrijker. Inmiddels is Medex uitgegroeid tot een internationaal opererend, ISO-gecertificeerd cosmeticahuis met de meest hoogwaardige cosmeticaspécialités.

De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken een schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter

Online de Medex producten kopen? Klik op onderstaande link!

GOLDEN ROSE MAKE-UP

Wij maken gebruik van de make-up lijn van Golden Rose en u kunt bij ons terecht voor een groot deel uit het totale producten-aanbod uit deze lijn.

Golden-Rose bestaat sinds 1983 en is uitgegroeid tot een wereldmerk, in alle opzichten. Wij kunnen met trots melden dat de producten van Golden Rose Cosmetics niet getest zijn op dieren en dat het zeer aangenaam is bij allergische gebruikers.

Met een poeder of foundation creëer je eenvoudig een natuurlijke look en de oogschaduws, lipsticks en eye-liners zijn uitermate geschikt voor een avondje uit.

De producten zijn allen van topkwaliteit en verrassend betaalbaar. 

Online de Golden Rose producten kopen? Klik op onderstaande link!

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

bottom of page